Windlesham Golf Club slideshow

extension existing dining 1 dining 2

Project Details:

Client: Windlesham Golf Club
Location: Windlesham, Surrey
Contract Period: 2012 – 2014
Contract Value: £750,000

The Clubhouse at Windlesham Golf Course was a refurbishment and extension project, for which Mador Architects were responsible from planning stage through to construction and completion.

The extension of the existing clubhouse was commissioned to accommodate the growing clientele at Windlesham Golf course, from increased golf activity to clubhouse dining and events. With great sensitivity to the existing building through the use of complimentary materials, a contemporary, open facade extension was designed to provide the additional space requried to allow for an enlarged dining room, lounge and pro-shop, with a more open character to overlook beautiful views of the greenbelt.