Tewkesbury Avenue slideshow

existing elevation front 1 front 2 stair landing garden stove

Project Details:

Client: Private
Location: Forest Hill, London
Contract Period: 2015 – Present
Contract Value: £150,000

The design of new two storey full width side extension is designed in a simple contemporary form to distinguish the new building from the old. The new front entrance is designed as an integral part of the new elevation. It sits forward and replaces the existing glazed porch to create a strong formal connection to the main house. Both new and old will be faced in a light coloured smooth render further adding to this linkage. The new windows to the extension and replacements to the existing windows are Velfac slim-line frames, to tie in with similar contemporary renovations in the local area.